Τρόποι Πληρωμής

1. Πληρωμή στο Κατάστημά μας

Η πληρωμή στο κατάστημα μπορεί να γίνει εφόσον έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα Καλλέργη & Δημάδη, Αγρίνιο.

Kατά την παραλαβή των προϊόντων με μετρητά, κάρτα χρεωστική ή πιστωτική.

 

2. Πληρωμή με Αντικαταβολή

Η πληρωμή με Αντικαταβολή γίνεται κατά την παράδοση των προιόντων από τον υπάλληλο της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών.

3. Πληρωμή Με Κατάθεση Σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Εύκολα, γρήγορα και ασφαλή μπορείτε να κάνετε τις συναλλαγές σας μέσω τραπεζικών εμβασμάτων ή ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω E-Banking.

Καταθέστε τα χρήματα σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς

 

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ
Σκαμνέλης Ν. Παναγιώτης

 

EUROBANK
IBAN: GR83 0260 4310 0008 4020 0263 052

 

ALPHA BANK
IBAN: GR63 0140 2750 2750 0200 2002 078

** Στείλτε μας το αποδεικτικό κατάθεσης στο info@ternos.gr ώστε να προχωρήσουμε στην εκτέλεση της παραγγελία σας.

4. Πληρωμή Με Χρεωστική / Πιστωτική Κάρτα

Εξόφληση της παραγγελίας με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.  Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφάλειας της Τράπεζας Eurobank. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Cookies του ternos.gr.

Μπορείτε να κάνετε συναλλαγές με κάρτα VISA, MASTERCARD, VISA ELECTRON, (χρεωστική-πιστωτική-προπληρωμένη).

Σας ενημερώνουμε ότι κατά την πρώτη φορά χρήσης της κάρτας σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενδέχεται να σας ζητηθεί να αποστείλετε αντίγραφο της ταυτότητάς σας καθώς και της κάρτας που χρησιμοποιήσατε για την συναλλαγή (με εμφανή μόνο τα 4 τελευταία ψηφία της εμπρόσθιας όψης και με καλυμμένα τα στοιχεία του τριψήφιου κωδικού ασφαλείας CVV της πίσω όψης).

Στο ternos.gr έχουμε συνάψει συμφωνία με τον μεγαλύτερο τραπεζικό οργανισμό στην Ελλάδα, την Eurobank, για τη χρήση των συστημάτων τους, διατηρώντας έτσι το ύψιστο δυνατό επίπεδο ασφάλειας.

Όλες οι συναλλαγές σε αυτόν τον ιστότοπο γίνονται σε Ευρώ. Οι τιμές σε άλλα νομίσματα είναι μόνο ενδεικτικές και για να μάθετε την ακριβή ισοτιμία θα πρέπει να απευθυνθείτε στον οργανισμό του οποίου την κάρτα θα χρησιμοποιήσετε.