Τρόποι Αποστολής

1. Παραλαβή από κατάστημα κατόπιν ραντεβού

*Αφού προηγηθεί η παραγγελία σας μέσα απο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και λάβετε ενημέρωση πως είναι έτοιμη, μπορείτε να περάσετε απο την έδρα μας να παραλάβετε.

 

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα έως και Παρασκευή: 08:30 – 16:00
Σάββατο: 8:30 – 14:00

2. Με ACS Courier

Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ACS Courier.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από το κατάστημά μας αυθημερόν, εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 12:00 μ.μ εργάσιμης ημέρας και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ή άλλη αιτία καθυστέρησης (π.χ. ελλιπή στοιχεία αποστολής ή χρέωσης, κ.λπ.). Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί email επιβεβαίωσης.

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών εντός Ελλάδας εξαρτάται από την εταιρεία ταχυμεταφορών και είναι συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες για τα μεγάλα αστικά κέντρα και 2-5 εργάσιμες ημέρες για την υπόλοιπη Ελλάδα. Ο παραπάνω χρόνος παράδοσης δεν ισχύει σε περιόδους ανωτέρας βίας, όπως δύσκολες καιρικές συνθήκες, απεργίες, αργίες κ.λπ.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο ή κάποιο από τα απαραίτητα στοιχεία δεν είναι στη διάθεσή μας, θα ενημερώνεστε έγκαιρα για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

3. Με μεταφορική εταιρία

Για βαριά και ογκώδη προϊόντα ο τρόπος αποστολής γίνεται μέσω πρακτορείου μεταφορών, όπου ενημερώνεστε για το κόστος μεταφορικών.

Στην περίπτωση αποστολής με Πρακτορείο Μεταφορών δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή, παρά μόνο η πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.