Η εταιρεία

Στοιχεία Επιχείρησης

Επωνυμία: ΣΚΑΜΝΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αντικείμενο εμπορίας: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΩΝ
ΑΦΜ: 035856742
ΓΕΜΗ: 28329112000
ΔΟΥ: Αγρινίου
Έδρα: Αγρίνιο

Ποιοι Είμαστε

Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 1994 με αντικείμενο την επισκευή μηχανημάτων.  Αποτελεί εν μέρει συνέχεια της πατρικής εμπορικής  επιχείρησης η οποία πάει πίσω στην δεκαετία του 1960.

Την εποχή εκείνη ήταν κάτι καινοτόμο για την περιοχή της Δυτικής Ελλάδας όπου και η έδρα μας.  Από το 1995 αρχίσαμε και την κατασκευή μηχανημάτων σποραδικά και μόνο κατόπιν παραγγελίας πελατών μας με μεγάλη επιτυχία.

Το 2012 αποφασίσαμε να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα και ξεκινήσαμε την κατασκευή  πλυστικών μηχανημάτων σε οργανωμένη πλέον βάση.  Το εγχείρημα στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία γιατί συνδυάσαμε τις γνώσεις μας,  θεωρητικές και εμπειρικές με το μεράκι και την αγάπη για το συγκεκριμένο αντικείμενο. Όχι μόνο δεν απολύσαμε προσωπικό στα χρόνια της κρίσης αλλά προσλάβαμε κιόλας.  Επίσης φτιάχνοντας τα δικά μας μηχανήματα τα οποία φέρουν και το made in Greece, υποκαθιστούμε εισαγωγές και εξαγωγή πολύτιμου συναλλάγματος.

Το έτος 2016 αγοράσαμε οικόπεδο δίπλα στην υπάρχουσα, επίσης ιδιόκτητη, κτιριακή υποδομή όπου λειτουργούμε, ώστε να αναπτύξουμε περεταίρω,  σε πλήρη βιοτεχνική ανάπτυξη την κατασκευή των μηχανημάτων μας.   Όραμά μας είναι η δημιουργία μιας επιχείρησης η οποία θα κατασκευάζει μηχανήματα και καινοτόμα εξαρτήματα για την Ελληνική αγορά σε πρώτη φάση και αμέσως μετά για την διεθνή. Έχουμε την δύναμη, τις ιδέες, την εμπειρία και  τα προσόντα για να το κάνουμε πραγματικότητα.

ΣΚΑΜΝΕΛΗΣ Ν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός